top of page

Tjenester

Tilgjengelighet varierer fra uke til uke.

Send en forespøsel og fortell når du kan tenke deg massasje, eller kurs
i Holmestrand eller Gjøvik.

2022_07_08_Indal_Forest_Retreat_sommer_HansHaug_DSC04481.jpg

Avspenningsmassasje

Kr. 900,- - Ca. 45 minutter

 

Dette er er en rolig og myk oljemassasje av hele baksiden av kroppen. Massasjen kan løse opp fysiske spenninger og blokkeringer i kroppen din og kan gi deg en dyp avspenning og ro. Til massasjen benytter jeg uparfymert økologisk kaldpresset kokosolje, som gir huden fuktighet og næring. Det er satt av tid til en liten samtale før og etter massasjen, slik at totaltiden blir omtrent en time.

_DSC4922_lys.jpg

Tantrisk massasje

Kr. 1 800,- - Ca. 90 minutter

 

Gled deg til en myk, langsom tantramassasje som både gir avspenning og ro. Samtidig stimuleres energien og dermed selve livskraften i kroppen din. Først masseres baksiden av kroppen i ca 35 minutter. Så får du massasje over hele forsiden av kroppen i drøyt 45 minutter. (Min tantriske massasje omfatter ikke yoni eller lingam-massasje) Det er satt av tid til en liten samtale før og etter massasjen, slik at totaltiden blir omtrent to timer.

IMG_1541.jpg

Tantrisk tempelrituale

Kr. 2 200,- - Ca. 2 timer

 

Det tantriske tempelritualet innledes med noen enkle øvelser for påkobling og økt tilstedeværelse i egen kropp. Deretter vil du motta myk og langsom tantrisk massasje over hele bak- og forsiden av kroppen. Massasjen vil også omfatte elementer av energistimulerende healing. Hele ritualet er designet for å gi avspenning, ro og påkobling, samt stimulere den naturlige energiflyten i kroppen. Tempelritualet passer best for deg som har noe erfaring med tantra eller tantrisk massasje fra tidligere.

_DSC4961_lys.jpg

Parkurs i tantrisk massasje

Kr. 2 500,- - Ca. 3 timer

 

Dere får først en grunnleggende innføring i hva tantra og tantrisk livsvisdom handler om. Dere vil få innsikt i noen helt grunnleggende prinsipper om hvordan livsenergien flyter og virker i kroppene våre. Dette sees i sammenheng med massasjen som er hoveddelen av kurset. Etter innledningen går vi over til massasjebenken der dere får lære de grunnleggende teknikkene som benyttes i tantrisk massasje og selve gangen i massasjen. Instruktøren, demonstrerer på en, eller begge, hvordan massasjen skal utføres. Nå er det deres tur til å massere hverandre under kyndig veiledning underveis.

Slik bestiller du en time / vilkår

 

Arbeidstid og sted varierer fra uke til uke. Send derfor en forespørsel med ønske om tid og sted (Gjøvik eller Holmestrand), så hører du fra meg og vi kan ha dialog på epost om tidspunkt og praktiske detaljer.
 

Henvendelser må sendes minst 24 timer før du ønsker en time.

Betaling via Vipps til telefonnummer 90206997

Eller via PayPal

Refusjon, endring og avbestilling

Ubenyttet time (no show), eller avbestilling senere enn 24 timer før timen, må betales i sin helhet.
Forespørsler om endring av tidspunkt kan gjøres frem til 24 timer før timen.

Avbestilling frem til 24 timer før timen, refunderes i sin helhet.

vipps-rgb-orange-pos.png
PayPal logo.png
bottom of page